Lista finala a nominalizatilor la CIJ Awards Gala Romania 2020 a fost anuntata

by   CIJ News iDesk V
2020-11-06   16:11
/uploads/posts/5b5197299be2cdc501562035c2ff36e4ebbd7ac3/images/2111281796.png


Lista nominalizaților la Gala anuală a premiilor CIJ din România 2020, care va avea loc pe 3 decembrie, prezinta o gamă impresionantă de proiecte și companii. Lista completă este disponibilă pentru descărcare prin intermediul linkului din partea de jos a acestui comunicat de presă.

Anul acesta, CIJ Awards Gala va fi disponibilă într-o transmisie înregistrată de înaltă calitate, care va fi lansată pe 3 decembrie, începând cu ora 20:00. Programul va prezenta toate nominalizările, discursurile și câștigătorii care vor primi premiul pe scenă la hotelul Radisson Blu din centrul Bucureștiului. Spectatorii care doresc să se aboneze și să vizioneze evenimentul online o pot face printr-un cod de acces, contra unei taxe achitate anterior evenimentului.

„Sănătatea și siguranța clienților noștri fiind prioritatea noastră, având în vedere contextul generat de pandemia COVID 19, Gala Premiilor CIJ va avea loc intr-un mod diferit în acest an, pentru a asigura un mediu sigur de vizualizare a ceremonei CIJ Awards Gala 2020”, a spus Robert Fletcher, CEO, CIJ EUROPE.

Premiile CIJ sunt cel mai longeviv eveniment de premii pentru proprietăți comerciale din România și au evoluat continuu în ultimii 14 ani pentru a ține pasul cu schimbările din piata imobiliara locala, regionala și internaționala. Anul acesta sărbătorim 26 de ani de CIJ EUROPE ca editor, furnizor de știri și organizator de evenimente pentru industria imobiliară.

Partenerii Galei CIJ Awards 2020 sunt: CTP, One United Properties, Biris Goran, Element Development, AFI Europe, WDP, SVN România, Crosspoint Real Estate, Gran Via Real Estate, Optim Project Management, River Development, COS, Reynaers Aluminium, Coral Construct , Elco Heating Solutions Romania, Brisk Group, Cabinet de avocatura Albota, Hotspot, Reff & Associates, Imobiliare.ro, Blue Projects, PWC Romania.


http://bit.ly/CIJawardsRomaniaNominations