OPTIM PM, nominalizata la categoria Best Architectural Firm la CIJ Awards Romania 2019

by   CIJ News iDesk V
2019-11-07   11:22
/uploads/posts/3b296aa87f72d23b0da3c02f22e6354a67b8144b/images/OPM_Baader-ArchNomPR.jpg

Optim PM a fost nominalizata la categoria Best Architectural Firm of The Year in cadrul Galei CIJ Awards România 2019. Compania a înființat departamentul de arhitectură în urmă cu 8 ani, pentru a oferi servicii integrate de design de proiect pentru sectoarele Industrial, Birouri, Retail și Rezidențial. Echipa a avut, de asemenea, un succes semnificativ în domeniile Spitale și Leisure. Crearea departamentului de arhitectura a facut posibila livrarea catre clienti a intregului pachet de servicii, de la concept și 3D modeling, până la Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire, Proiect Tehnic si Detalii de Executie.

Optim PM a proiectat și livrat unele dintre cele mai importante proiecte industriale în România în anul 2019, oferind servicii de Proiectare si Avizare pentru Fabrica Arctic și pentru fabrica Yildiz MDF. De asemenea, a proiectat și livrat o extensie de 13.500 mp a fabricii Philip Morris, împreună cu o fabrică de 31.400 mp pentru Dunapack, acordand si servicii de asistenta pe santier pe durata proiectarii. Compania a fost activă și în sectorul rezidențial, după ce a finalizat master planning pentru Valley 21, un proiect de 380 de unități locative duplex în Brașov.

Portofoliul Optim PM pentru servicii de proiectare si avizare in Romania a inclus, în cursul anului 2019, un Centru de Convenții, trei clădiri de birouri ETO Office si proiectul Baader Rezidențial in Timisoara, magazinul de bricolaj Hornbach din Oradea, un nou proiect de spital în București și două cinematografe la Iași si la Târgoviște. Optim PM are în derulare realizarea proiectului Detalii de Executie pentru lucrarile de renovare Iride 18 și 19 și pentru VIVO! Shopping center din Cluj-Napoca.